Reclame maken als een Pro?

Nu exclusief voor klanten van Boekhouder voor de Bouw bestaat er de mogelijkheid om een bedrijfsfilm te laten maken door de beeldtechnicus van vele bekende televisieprogramma’s en talloze voetbalwedstrijden. Waarom wij juist voor hun hebben gekozen zal geen verassing zijn. Ik hoef je niet uit te leggen dat dit zeer professionele vakmensen zijn die de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Dit sluit perfect aan bij de werkwijze van Boekhouder voor de Bouw! En dat (op vertoon van je factuur van Boekhouder voor de Bouw) voor slechts E 275;

Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van een goed bedrijfsfilmje?
Met een bedrijfsfilm speel je in op emotie. Mooie filmbeelden, goede muziek, dat roept een bepaalde sfeer op.  Dit is belangrijk. Potentiële klanten zoeken namelijk vaak eerst online. Dan moet je ze wel weten te raken en jezelf onderscheiden van andere bedrijven. Dat kan je natuurlijk doen door een stukje tekst te schrijven, maar een bedrijfsfilm met mooie beelden, goede muziek en een goed verhaal is ook een hele aantrekkelijke optie! Zo trek je klanten naar je toe. Niets voor niets is een bedrijfsfilm de beste verhalenverteller.
Ook bij Google trekt een bedrijfsfilm aandacht. Websites met een online video komen hoger in de zoekresultaten. Niet geheel onbelangrijk, want klanten zoeken dus steeds meer online. Het gaat zelfs zo ver dat een bedrijfsfilm jouw website extra op kan laten vallen in Google. Google plaats namelijk een afbeelding met speelknop bij je zoekresultaten, zodat iedereen direct ziet dat er een video is die ook nog eens jaren mee gaat!

Wil je weten welke leuke acties/kortingen wij nog meer voor jou in petto hebben klik dan hier

 


Bel voor informatie of een vrijblijvende afspraak
071 - 808 0153 of plan online uw afspraak.