Klanten van Boekhouder voor de Bouw besparen honderden euro’ s op een website.

Speciaal voor onze klanten hebben wij afspraken gemaakt met de webdesigners van Webbirds. Ik hoor je denken waarom nu juist Webbirds?

Webbirds denkt met jou mee en weet jouw bedrijf perfect te vertalen naar en prachtig webdesign waardoor zij jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes kunnen brengen. Zij maken niet alleen jouw site, maar kunnen ook een marketingcampagne opstarten. Dit kan leiden tot een grote toename van nieuwe klanten. Verder is Webbirds een bedrijf dat ook op een strategische manier meedenkt over de propositie van jouw bedrijf. Dit alles sluit perfect aan bij de werkwijze van Boekhouder voor de Bouw! Zij staan net als ons voor de perfecte prijs/kwaliteitverhouding en denken met jou mee!

Hoe werken de Webdesigners van Webbirds?

Zij ontwerpen een moderne website waar je veel voordelen mee kunt behalen tegen een zeer scherp tarief. Waar je bij de meeste andere websitebouwers al snel uitkomt op een minimaal bedrag voor jouw website van E 700; hebben wij met Webbirds (op vertoon van je factuur van BvdB) een bedrag afgesproken van slechts E 399;. Dit zonder in te leveren op kwaliteit. Zij onderscheiden zich door het design en door het feit dat zij zich echt verdiepen in jouw bedrijf. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder, wat zijn uw USP’s en hoe kunnen zij dit het beste overbrengen naar jouw klanten en bezoekers? Je kunt hierbij kiezen uit 6 moderne en professionele ontwerpen van websites. Alle ontwerpen zijn volledig naar jouw wensen aan te passen. Jouw website krijgt een unieke look and feel, gebaseerd op jouw huisstijl. Een absolute aanrader dus!

Wil jij weten welke leuke acties/kortingen wij nog meer voor jou in petto hebben? Klik dan hier


Bel voor informatie of een vrijblijvende afspraak
071 - 808 0153 of plan online uw afspraak.